OM kennelen

 

Kennel Huntsman's Choice har eksisteret siden Marts 1996 hvor vores første kuld blev til.  I dag har vi 2 forskellige racer: Ruhåret Gravhund og Labrador Retriever  

Vores første kuld er fra 1997 og var Ruhåret Gravhund. Fra dette kuld har en tæve opnået titlen DANSK BRUGS CHAMPION SPOR, en anden har opnået at blive KØBENHAVN VINDER (udstilling) og så har en han været på forsiden af B.T. da den redede sin ejer og stoppede en millionbrand i en lystbådehavn. Ifølge vores overbevisning skal en Labrador gerne ligne en labrador men skal så sandelig også kunne arbejde og for alt i verden være sunde.

 
 
Kennel Huntsman's Choice Birgitte & Michael Sort gul Labrador Sydsjælland jagt
Labrador Retriver fra kennel huntsman´s choice´s mål er at opdrætte sunde, racetypiske hunde med godt temperament og stor jagtlyst som evner at blive gamle uden at blive nedslidt

"Vores mål er at opdrætte sunde, racetypiske hunde med godt temperament og stor jagtlyst som evner at blive gamle uden at blive nedslidt"

Hunde er en fælles lidenskab, vi begge går lige meget op i. Det er en simpelthen livsstil for os at bruge alt vores fritid på jagt, træning, prøver og lignede med vores hunde.
Ingen hunde her i kennelen bliver “glemt”. De gamle som ikke længere er prøvehunde bliver fortsat trænet og er en meget vigtig del af vores appoteringsteam på de store jagter.


Vores primære hvalpekøbere er
Jægere - Hundesportsfolk - Politiet - Kriminalforsorgen

 

Vi er meget selvkritiske i udvælgelsen af vores avlshunde, ikke kun når det kommer til sundhedskrav. Har vi en hund som ikke er glad for vand, brændenælder eller lignende, så vil sådan en hund ikke komme til at indgå i avlen her i kennelen. Så vil vi hellere finde et godt hjem til den hvor den kan være familiehund i stedet. 

 
 
Labrador Retriver fra kennel huntsman´s choice Sundhed - Godt temperament - gode jagtegenskaber

Sundhed - Godt temperament - Gode jagtegenskaber

 
 

 

Vores hvalpe kommer til verden i vores køkken hvor de tilbringer de første 8 uger af deres tilværelse så de samtidigt kan deltage i vores daglige gøremål og på den måde bliver bekendt med forskellige lyde. De kan fra køkkenet komme ud på deres egen terrasse og græsplæne hvor de lærer posten at kende som dagligt køre lige forbi samt ser på bonden når han er i marken som ligger lige op af haven. På denne måde mener vi at hvalpene får den bedste start på et godt og langt hundeliv.

 
 
Huntsman's choice Tappernøje Sydsjælland Labrador Sydsjælland jagt
Huntsman's choice Tappernøje Sydsjælland Labrador Sydsjælland jagt